Центральна універсальна біржа

Центральна універсальна товарна біржа

Central Universal Merchandise Exchange

Електронний торговий майданчик
Робота майданчику: цілодобово
Служба підтримки: з 9.00 до 18.00

Телефон підтримки:
(044)221-12-43 (багатоканальний)

Наша адреса:
04070, м. Київ,
вул. Волоська 11-А, офіс 14.

E-mail:
info@cuex.com.ua

 Головна сторінка
 
Авторизація
Забули пароль?
Електронний майданчик
Реєстрація користувача
Біржовий бюлетень торгів
Правила торгів
Послуги біржі
Незалежна оцінка майна
Торгівельні операції
Юридичні послуги
Довідник
Членство на біржі
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Послуги з продажу майна боржника в проведенні справи про банкрутство

23.02.2013, 20:46

Маємо честь запропонувати вам співпрацю з Центральною універсальною товарною біржею по продажу майна під час процедур, що виникають при застосуванні нової редакції Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» № 4212-VІ, і пропонуємо вам свої послуги щодо організації та проведення аукціонів з продажу майна боржника в провадженні справи про банкрутство.

Біржа гарантує вам якісну підготовку та проведення всієї процедури продажу майна згідно норм чинного законодавства. Спеціалісти нашого підприємства мають багаторічний досвід у цій сфері діяльності ще з 2004 року, високий рівень підготовки та широку базу клієнтів для якомога швидшої реалізації ліквідного та неліквідного майна, що передається на реалізацію Центральної універсальної товарної біржі.

Центральна універсальна товарна біржа має всі необхідні документи та дозволи, сертифікати, приміщення для проведення торгів, біржа забезпечена технічними засобами, необхідними для проведення торгів та аукціонів в будь-якій частині України. Має технічні можливості для прийому заяв учасників в аукціоні та повідомлення вас про їх надходження.

Також біржа має розгалужену систему представництв в різних регіонах нашої країни – Києві, Харкові, Сумах, Миколаєві, Полтаві, та веде постійне розширення своєї мережі для полегшення роботи з клієнтами.

Крім того, ЦУТБ бере на себе зобов’язання:

  • Розміщувати інформацію про майно, виставлене на аукціон на сайті Міністерства юстиції України, у офіційному друкованому органі, розміщувати оголошення про продаж на аукціоні на об’єкті нерухомого майна, проводити рекламу з метою розширення кола потенційних покупців майна;
  • Надати аукціонні картки учасників аукціону, в яких зазначено:
    • номер, під яким учасник бере участь у торгах;
    • назва об’єкту у торгах, в яких учасник бере участь;
  • Надати зал для проведення аукціону;
  • Здійснити реєстрацію учасників торгів у день проведення аукціону;
  • Забезпечити відео фіксацію проведення аукціону та зберігання матеріалів протягом семи років;
  • Під час аукціону вести протокол, який повинен бути підписаний ліцитатором та покупцем, що одержав право на придбання об’єкта;
  • Своєчасну передачу протоколу аукціону;
  • Забезпечити відповідне зберігання, облік усієї документації, що стосується продажу майна та своєчасну її передачу Замовнику.

Центральна універсальна біржа готова до оперативного підписання договорів та здійснення їх реалізації незалежно від стану ліквідності.

Враховуючи вищевикладене, прохаємо при визначенні організаторів аукціонів у процедурах банкрутств, прийняти до уваги нашу кандидатуру, повідомити про проведення конкурсу з відбору організаторів та переконатися в надійності та якості співпраці з ЦУТБ.

Інші новини