Центральна універсальна біржа

Центральна універсальна товарна біржа

Central Universal Merchandise Exchange

Електронний торговий майданчик
Робота майданчику: цілодобово
Служба підтримки: з 9.00 до 18.00

Телефон підтримки:
(044)221-12-43 (багатоканальний)

Наша адреса:
04070, м. Київ,
вул. Волоська 11-А, офіс 14.

E-mail:
info@cuex.com.ua

 Головна сторінка
 
Авторизація
Забули пароль?
Електронний майданчик
Реєстрація користувача
Біржовий бюлетень торгів
Правила торгів
Послуги біржі
Незалежна оцінка майна
Торгівельні операції
Юридичні послуги
Довідник
Членство на біржі
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Пропозиція про співпрацю з Забудовниками та КУА

05.09.2014, 14:49

ПРОПОЗИЦІЯ ПРО СПІВПРАЦЮ

ТОВАРНА БІРЖА «ЦЕНТРАЛЬНА УНІВЕРСАЛЬНА ТОВАРНА БІРЖА» - перша Товарна біржа в Полтавській області, що запровадила відкриті (публічні) аукціони з продажу майнових прав на об’єкти нерухомості.

На Біржі розроблено та впроваджено механізм реєстрації майнових прав шляхом оформлення форвардних контрактів та договорів деривативу, що дозволяє забезпечити максимальні гарантії інвесторам та процедуру визначення справедливої ціни базового активу, прийнятної для достовірного фінансового обліку та прозорого оподаткування, до того ж такий механізм відмінно вписується у нову систему реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Відкриті (публічні) аукціони з продажу майнових прав на об’єкти нерухомості та форвардних контрактів проводяться на Біржі за технологією ВІДКРИТОГО АУКЦІОНУ з особистою присутністю учасників, що унеможливлює будь які сумніви у придбанні нерухомості та підписані документів. Ця технологія зменшує затрати на отримання та сертифікацію електронних цифрових ключів та – електронного цифрового підпису (ЕЦП) та, гарантує легітимність укладення договорів на Біржі. Також технологія дозволяє безпосередньо спілкуванню між компаніями, що спрощує формування ринкових відносин, та зменшує операційне навантаження на бек-офіс забудовника та КУА.

В зв’язку з тим, що Біржа проводить не біржові торги, а відкриті (публічні) Аукціони для формування справедливої ​​ціни базового активу, брати участь у них можуть не тільки члени Біржі і брокери, а будь який бажаючий, якщо він зареєструвався у встановленому на Біржі порядку.

Алгоритм дій для прийняття участі в Аукціонах, які організує Біржа дуже простий:

1) Забудовнику для участі в Аукціонах необхідно укласти договір з Біржею про надання послуг з організації та проведення відкритих (публічних) аукціонів з продажу майнових прав на об’єкти нерухомого майна, невід’ємною частиною якого є регламент. На кожен об’єкт будівництва укладається окремий договір та регламент.

2) Для участі в Аукціонах КУА необхідно укласти договір з Біржею про надання послуг з організації та проведення відкритих (публічних) аукціонів з продажу форвардних контрактів на поставку майнових прав на об’єкти нерухомого майна (деривативів), невід’ємною частиною якого є регламент. На кожен об’єкт будівництва укладається окремий договір та регламент.

3) Прибути у визначений час до аукціонної зали ТБ «ЦУТБ».

Участь у відкритому (публічному) аукціоні на купівлю форвардного контракту на майнові права на квартиру для інвесторів абсолютно безкоштовна. Водночас вартість послуг з оформлення форвардних контрактів договорів купівлі-продажу деривативу найвигідніша на території України та оговорюється індивідуально з кожним партнером.

У результаті проведення відкритого (публічного) Аукціону Біржа оформлює аукціонне свідоцтво, що підтверджує факт проведення Аукціону та визначення справедливої ціни базового активу.

Одним із пріоритетів ТБ «ЦУТБ» є висвітлення інформації на офіційному Веб-сайті Біржі (https://cuex.com.ua/) та у власній газеті всеукраїнського рівня розповсюдження «Бізнес. Аналітика. Торги».

Таким чином співпраця з ТБ «ЦЕНТРАЛЬНОЮ УНІВЕРСАЛЬНОЮ ТОВАРНОЮ БІРЖЕЮ» легка та вигідна для всіх учасників процесу. Тому пропонуємо Вам якнайшвидше стати нашим партнером та переконатися особисто в перевагах роботи. В якості бонусу, при підписанні Договору, Біржа пропонує розміщення реклами партнерів у ЗМІ та на сайті біржі БЕЗКОШТОВНО.

З ПОВАГОЮ, ДИРЕКТОР

ТБ «ЦЕНТРАЛЬНОЇ УНІВЕРСАЛЬНОЇ

ТОВАРНОЇ БІРЖІ» Дмитро Хатьонка

Інші новини